27 Aralık 2010 Pazartesi

NURŞEN VE HEDİYE DENİZİ KAMPANYASI

FİRMAMIZI TANIYALIM


Türkiye'nin En Büyük Online Hediye Sitesi
Hediyedenizi.com , ofisinizden hatta evinizin konforundan ayrılmadan, saatlerce yorulmanıza gerek kalmadan, sevdiklerinize zevkle hediye seçip göndermenizi kolaylaştıran, güvenli bir İnternet mağazasıdır.
Hızlı ve modern alt yapısı sayesinde binlerce ürünü birkaç dakikada fiyata, konuya, duruma ve yaş aralığına göre eleyip, kısa zamanda sıra dışı sürprizler hazırlamanıza yardımcı olur ve beğendiğiniz o güzel hediyeyi tam zamanında yerine ulaştırır.
Dünyada hızla yayılan bu alışveriş türünü size ülkenin en güçlü bankalarının güvenlik sistemleriyle(örneğin kredi kartı numaranız bankadan başka kimse tarafından görülmeden) ulaştırıyoruz. Ayrıca hediyedenizi.com diğer bütün kişisel bilgilerinizi üçüncü şahıslarla paylaşmamayı garanti eder.
Bütün bunları yaparken en belirgin ve üstün hedefimiz ise sizin en memnun şekilde aradığınız O hediyeyi bulmanızı sağlamaktır.
www.hediyedenizi.com, kullanılan marka ve logo, HediyeDenizi İnternet Hizm. Tic. Ltd. Şirketinin tescilli markasıdır.Tüm hakları saklıdır.
http://www.hediyedenizi.com/index.phpinfo@hediyedenizi.com ( Her türlü sorunuz için )Bize Ulaşın



Hediyemi alacaksınız seçim yapamıyor uygun hediye mi bulamıyorsunuz o zaman doğru adrestesiniz.http://www.hediyedenizi.com/ kişiye özel isimli resimli hediyelerden tutun,sıra dışı hediyelere,doğum , yıldönümü,yeni yıl, gibi pek çok kategoride hediye imkanı sunuyor bu siteye giripte aradığı hediyeyi bulamayan yoktur.


BEĞENDİĞİM BİR KAÇ HEDİYELİK EŞYA



İŞTE HEDİYEMİZ 2 KİŞİYE



http://www.hediyedenizi.com/hediyedetay.php?uid=126245
İlk bakışta son derece masum gözükseler de dikkatli bakınca bu ayıcıkların masumiyetten çok uzakta olduklarını görebiliyorsunuz. Yapmaya kalkıştıkları şeyler son derece iğrenç olarak tanımlanabilir ama kesinlikle komikler.Anahtarlıkların zincirsiz boyu 16-17 cm dir. Anahtarlarınızı takabileceğiniz çelikten yapılmış çok kaliteli ve dayanıklı zincirleri ile birlikte gönderilmektedir


KAMPANYAMIZA KATILMAK İÇİN;
1.HEDİYE DENİZİ SİTEMİZE ÜYE OLMANIZ http://www.hediyedenizi.com/users.php?YeniUye
2.HEDİYE DENİZİNE FACEBOOKTA HAYRAN OLMANIZ http://www.facebook.com/hediyedenizi
3 KAMPANYAYI BLOĞUNUZDA YADA FACEBOOK DUVARINIZDA DUYURUP BURAYA DUYURU LİNKİNİ YORUM YAZMANIZ
4-BLOĞUMU İZLEMEYE ALINIZ
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder